Informasjonskapsler

Ved å ikke deaktivere bruk av informasjonskapsler (Cookies), samtykker du til at Litteraturhuset i Trondheim kan lagre informasjonskapsler lokalt på datamaskinen, mobiltelefonen, nettbrettet ditt, eller eventuelle andre enheter du benytter til å besøke nettsidene.

Disse nettsidene benytter informasjonskapsler til å lage besøksstatistikk med analyseverktøyet Google Analytics. Dette innebærer blant annet å lagre informasjon om hvor mange som besøker nettsidene, hvilke sider som besøkes, til hvilke tidspunkter de besøkes, hvor lenge en side besøkes, hvor de kommer fra, hvilke interesser de har osv. Besøkende forblir imidlertid anonyme, og vi har ikke mulighet til å se hvem den besøkende er eller hvilken IP-adresse den besøkende har. For mer informasjon om IP-anonymiseringen, besøk Googles egen informasjonsside.

Nettsidene benytter også et verktøy kalt Hotjar. Hotjar vet heller ikke hvem du som besøkende er, men i likhet med Google Analytics vet verktøyet hvor du kommer fra og hvordan du som bruker interagerer med nettsidene. Vi benytter Hotjar til å forbedre brukeropplevelsen, slik at våre besøkende skal finne raskest mulig fram til den informasjonen de søker.

Deaktivere informasjonskapsler

Vi anbefaler å besøke nettvett.no sin veileder for å administrere/deaktivere informasjonskapsler. Hvis du har spørsmål vedrørende Litteraturhuset i Trondheim sin bruk av informasjonskapsler, er du velkommen til å sende en e-post til post@litteraturhusetitrondheim.no